18.08.2012 г.

Невероятната година на Дженифър Анистън

Ние сме големи фенове на Дженифър Анистън, тя е любимата ни "приятелка" и, разбира се, искрено се зарадвахме когато чухме новината за нейния годеж преди няколко дни. Медиите доста време я представяха като нещастната Джен, зарязаната от Брад Пит и неспособна да намери голямата любов в живота си. Но вече край на  тези истории, нашата любимка е на път да се омъжи за изглежда идеалния за нея мъж, актьора и сценарист Джъстин Теру, който (според нас поне) е по-красив и по-секси от всички нейни досегашни гаджета, дори и от Брад Пит, вижте го само:

 

 

След 15 месеца заеднo, щастливата двойка се сгоди на 10 август, Теру предложи на Анистън на рождения си ден. Само няколко месеца по-рано, тя говореше открито за връзката си и оцени нивото на щастието си като "10 плюс".

Но през тази година се случиха и още много прекрасни неща в живота на Дженифър, които спокойно можем да кажем, направиха 2012 една от най-успешните години за холивудската актриса.


Та като споменахме Холивуд, през септември тази година Дженифър Анистън получи звезда на холивудската Алея на славата, каквато Брад Пит и Анджлина Джоли все още НЯМАТ (не, че имаме нещо против тях). Според нейните думи, това в била може би най-лудата й мечта и никога не е вярвала наистина, че някой ден ще се сдобие с такава. На церомонята присъстваха баща й, Джъстин Теру и близки нейни приятели, включително и Адам Сандлър, който за заяви "Обичам това момиче, жена ми обича това момиче. Целия свят обича това момиче. А сега и красивия, добре образован Теру обича това момиче."

Ако миналата година беше трагичен период за Анистън защото любимито й куче Норман почина, то през февруари 2012 започна нова любов между Дженифър и малкото кученце, което двамата с Джъстин Теру осиновиха. Очарователното бебе, смесица между боксер и питбул се казва Софи - кръстеноно на героинята във филма с Мерил Стрийп "Изборър на Софи".

Какво година само за актрисата, която на 43 има на нов мъж, ново куче - и чисто нова армия от фенове, включително читателите на мъжкото списание Men's Health, които я провъзгласиха за най-сексапилната жена на всички времена в гласуване провело се през декември 2011.


Дженифър се сдоби и с нов дом през тази година. Новото любовно гнездо на Анистън и Теру се намира в Бел Еър и е на стойност $ 21 млн. евро. Голямото 8500 квадратни метра имение има четири спални, седем бани, изглед към океана, къща за гости и лозова градина. Но вярвате или не, това имение е всъщност по-малко от имението и в Бевърли Хилс, на стойност 38 млн. долара, което Анистън продаде и заяви, че иска да "опрости" живота си.


Доказвайки, че може да захвърли имиджа на добро момиче, Анистън грабна статуетката за "Най-голяма екранна мрасница" на вечерта на наградите на MTV през юни. Дженифър заслужи наградата с ролята си на сексапилната луда зъболекрка във фимла "Ужасни босове". "Знаете ли, колко дълго трябваше да чакам, докато някой ми даде такава роля?" За да мога да демонстрирам на екрана цялото си мръсно подсъзнание?  каза триумфално Анистън. "Наистина, много дълго...Благодаря, че тази категория за награди беше създадена точно навреме..."

Е, какво ще кажете, настина доста добра година за Джен нали? 


0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates