24.06.2013 г.

Пуснаха първия трейлър към дългоочаквания филм за Стив Джобс с Аштън Къчър


Първият трейлър към дългоочаквания биографичен филм за Стив Джобс с Аштън Къчър в главната роля е вече онлайн, а продукцията вече има нова дата на тръгване по кината – 16 август, съобщи Five Star Feature Films.

Филмът на режисьора Джошуа Майкъл Стърн, проследяващ живота и кариерата на Джобс между 1971 и 2011 г., направи премиерата си в началото на тази година в рамките на фестивала "Сънданс", а реакциите към резултата очаквано бяха смесени, а подобни са и отзивите към трейлъра. А според кадрите в него изглежда, че сюжетът ще се фокусира и върху десетгодишния период, в който Джобс не е част от компанията, както и проблемните отношения в семейството му.

"Да играеш толкова влиятелна фигура в обществото и културата никога не е лесна задача, така че Аштън Къчър заслужава поздравления за ролята си, в която той има повече от достоверна прилика със Стив Джобс", пише в. "Гардиън", Indie Wire отбелязва, че филмът протича така все едно героят му излиза от гроба и изтрива всички моменти за него, в които може да си проличи нещо повече от вече известното.

Достоверността на предадените събития пък беше оспорена от първия показан откъс от него – сцена, в която Стив Джобс спори със съоснователя на "Епъл" Стив Возняк (в ролята Джош Гад) за значението на компютъра и дали някой би си го купил. Возняк обяви, че подобен разговор никога не се е случвал.

Интересен факт е, че Jobs (преди стилизирано като jOBS) е сниман отчасти в дома в Лос Алтос, в който технологическият иноватор е живял като дете.

Миналата година се появи информация и за биографичен филм от продуцента Арън Соркин ("Социалната мрежа", "Нюзрум", "Западното крило"), но около този проект все още няма никакви детайлни.

Източник: dnevnik.bg


0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates