23.04.2012 г.

Седем талантливи и красиви актриси ни поднасят едно прекрасно "Тирамису"


Седем млади и талантливи актриси – Лилия Маравиля и Снежана Макавеева от "Под прикритие" и Луиза Григорова от "Стъклен дом", Лора Мутишева, Мила Банчева, Силвия Петкова, Дария Симеонова ще Ви разкрият интересните истории на своите героини, ще Ви омайят с красотата си и ще Ви развълнуват с неочакваните си интимни изживявания. За всичко това са се погрижили режисьорът Николай Поляков и сценографката Огняна Серафимова, които ще работят с дамите в постановката на младата полска писателка Йоанна Овшанко.

Полякинята е работила три години във водеща рекламна агенция, а животът ѝ е бил като на повечето от нас - динамичен, без една свободна минута за отдих. Тя е решила да интерпретира преживяванията си чрез пиеса, в която разказва историята на седем млади, успели, силни и красиви жени, които водят своята битка за успех в обществото.

Като едни истински модерни дами, седемте прекрасни актриси ще са облечени по последен писък на модата. Сценичните им костюми ще се доближават максимално до тенденциите в ежедневното и парти облеклото на всяка жена с работа в голяма компания. За това са се погрижили брандовете Max Mara, Trendbox, Marella, Furla, Max&Co. Тоалетите на всяка една от героините перфектно изграждат така желаните образи на съвременни жени.

Седемте прекрасни актриси ще разкрият интересните истории на своите героини, ще омайват с красотата си и вълнуват с неочакваните интимни изживявания и със сигурност ще поднесат сладко тръпчивия вкус на сладкиша, дал името на пиесата и постановката.

Премиерата на "Тирамису" е на 23 април /понеделник/ 2012 г. от 19,00 часа в театър "София" .

За сладките – горчиви тайни, за добре облечените-разсъблечени жени, за ободряващо-объркващите малки неврози на съвременния човек. 


Офис - мелодрама или рекламна – комедия, шопинг - терапия или психоаналитичен сеанс - все каламбури, опитващи се да опишат абсурдните, тъжно - смешните и забавни съдби на шест жени, затворени в рекламен офис. Те са хубаво облечени, те са красиви, те имат добра работа, те не могат да имат проблеми. Но всяка крие по една малка истина, пикантна подробност, която те прави несигурен, невротичен, леко объркан, с една дума – съвременен.









0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates