10.07.2012 г.

На есен ще гледаме един VIP Brother и един Big Brother!

Истински "Брадър" маратон очаква зрителите на Нова тв от есента, съобщиха от медията.

Телевизията ще гони рейтинг не с един, а с два сезона на риалити формата.


Първо ще тръгне VIP Brother, като изпълнителният продуцент Нико Тупарев обяви, че за първи път в българското издание ще гостува световна звезда. По негови думи сме я гледали само по чужди телевизии и списания.


Очаква се през следващия месец спекулациите кой ще влезе в Къщата да достигнат своя апогей. Засега се знае, че е преговаряно с над 80 родни звезди, като сред тях има бивш министър, евродепутат, писателка, футболна съпруга и др. Кои обаче ще подпишат договор ще стане ясно на по-късен етап.


"Искаме да съберем такава група хора, които да изненадат зрителите и да са тотално различни от тяхната представа за тях", заяви Тупарев.
 
                                                  Светлана Василева и Нико Тупарев

След ВИП-изданието ще тръгне и Big Brother.
В него феновете ще видят някои от най-емблематичните съквартиранти, познати на публиката, благодарение на участието си в предишни сезони на Big Brother. 
 
"Радваме се, че в нашия ефир се завръща шоуто, с което преди години Нова ТВ постави началото на реалити формата в България и се утвърди като пионер в налагането на иновативни, световно утвърдени и високорейтингови продукции. 

Вярваме, че Big Brother има голям потенциал и наесен зрителите ще видят два вълнуващи и различни сезона на шоуто", каза Светлана Василева, изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

"Тези две издания на Big Brother ще бъдат много изненадващи и най-важното - много позитивни. За нас този проект винаги е имал и една допълнителна, сантиментална стойност.

Затова сме силно мотивирани да предложим на зрителите на Нова ТВ едно истинско телевизионно изживяване тази есен. Разговорите, които вече водим с популярни личности, протичат изключително добре и вярвам, че ще успеем да изненадаме всички с най-добрата селекция от ВИП съквартиранти досега", обещава изпълнителният продуцент на шоуто, Нико Тупарев, без да разкрива повече подробности около предстоящите два сезона.

Шоуто направи своя дебют у нас през 2004 година и досега зрителите са видели 8 сезона - четири Big Brother, три  VIP Brother и един Big Brother Family.


Вече тръгнаха и залозите кой ще бъде водещ на вечерното издание, познато досега с името "Голямата уста". Сред най-спряганите имена за наследник на фолкпевицата Камелия и Венета Райкова е Азис.

Източници: dnes.bg и bliasak.bg 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates