24.07.2012 г.

Аштън Къчър и Мила Кунис заснети да се целуват (Снимки)

Мила Кунис и Аштън Къчър засилиха слуховете, че са заедно още повече, след като бяха забелязани да се целуват през изминалия уикенд.




  
Според да х17online, актьорите са прекарали деня в целуване и гушкане на балкон в Холивуд на партито по случай края на снимките на дългоочаквания филм на Къчър, "Джобс" . Във биографичния филм, Къчър играе ролята на създателя на Apple, Стив Джобс.

Въпреки че на купона не са били допуснати фотографи, папараци успели да ги щракнат. По техни думи Мила и Аштън не са се отделили един от друг и през цялото време си разменяли нежности.

Слуховете за любовна връзка между Аштън Къчър и Мила Кунис, които преди години играеха заедно (и то като влюбена двойка) в сериала "Шеметни години" започнаха още през април. Наскоро обаче Кунис твърдо отрече тези спекулации,  "Аз съм напълно сама", каза тя пред списание Elle UK, в което позира за корицата на августовския брой. "Слушайте, ние излизаме заедно, познаваме се от 15 години, имаме общи приятели. Чувстваме се сме комфортно един с друг. Това е! Няма никаква луда любовна история, нищо повече. "

Кунис, която участва в наскоро излязлата комедия TED - също така заяви пред
Extra, че слуховете са "абсурдни", а по-късно даде обяснение и пред августовския брой на Glamour. "Деветдесет и девет процента от това са пълни глупости. Това е най-голямата форма на тормоз, папараците. Публикуват лъжи, фалшиви твърдения, това е просто психически тормоз ", каза тя.

Миналата седмица обаче актьорите бяха забелязани отново заедно, този път на разходка из Холивуд.



0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates