30.06.2012 г.

Кейти Холмс иска пълно попечителство над Сури!


Кейти Холмс е тази, която е подала молба за развод, а Том Круз е бил напълно изненадан от това нейно решение... съобщи TMZ

 Кейти подала документите за развод в Ню Йорк на 28 юни, като се позовала на "непреодолими различия". Тя е поискала пълно попечителство над 6-годишната дъщеря на двойката - Сури и "подходяща сума" за издръжка на детето.

Кейти също така е поискала разделяне на общия им имот, въпреки че се знае, че двамата с Том Круз са подписали предбрачен договор, който се основава на закона на Калифорния. Кейти обаче не споменава предбрачен договор в документите за развод.

Фактът, че тя е подала молба за развод без знанието на Круз говори за нажежени взаимоотношения между двамата.

Двамата не са били виждани заедно на публични места в продължение на почти три месеца - последно са били заснети на 5 април, в Батън Руж, Луизиана.
Кейти Холмс не придружи Том Круз на световните премиери на най-новия му филм Rock of Ages.

Красивата брюнетка често е била заснемана тъжна и изтощена по време на брака си. Холивудски източник написа, че тя е била "напълно нещастна с Том в продължение на месеци, ако не и години".

За Кейти Холмс това беше първи брак, докато Том Круз беше женен преди това за австралийската кинозвезда Никол Кидман от 1990 до 2001 г., с която имат две деца, както и за Мими Роджърс от 1987 до 1990 г.

Галерия на Том, Кейти и Сури:





















Кейти Холмс и Том Круз през годините:



















0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates