28.03.2012 г.

Мелани Фиона се завръща с втория си албум "The MF Life"

Спечелилата две награди Грами тази година, Мелани Фиона се завръща с втори албум, с който остава вярна на страхотното си звучене - микс от соул, R & B, рок, doo-wop и реге.
 
"The MF Life" Deluxe Version продължава успеха, който Фиона постигна с дебютния си албум "The Bridge". В новия си албум тя отново пее за любов, мъка и чувство на неудовлетвореност придружени с прочувствено звучащи инструменти и old-school хармонии.
 
Албума започва с парчето "This Time" с участието на рапъра J. Cole, което има смесено звучене на маршируване, племенен танц и клубна банда и което може да предизвика у вас усещането, че слушате някоя от денс песните на Бионсе.
 
Силата и красивия тон в гласа на Фиона може да усетите в "4 AM", песен за скитащ се до ранните часове на сутринта любовник . "Не заслужавам лъжите му. Бих била чудесна съпруга", пее тя.
 
В "I Been That Girl", Фиона се превръща в по-голямата сестра, която дава съвети на тези които се чувстват нещастни в техните връзки. "Running" с участието на хип-хоп ветерана Nas, напомня на Ейми Уайнхаус с примеси на doo-wop.
 
Химнът на силните момичета "Change the Record" с участието на рапъра BoB призовава дамите, неудовлетворени от връзките си да сменят партньора си: "намери си по-добър, ако не ти харесва изпълнението му, смени песента." Но Фиона скоро осъзнава, че гордостта й не е толкова голяма колкото сърцето й, в прозрението "Gone and Never Coming Back.", тя иска да си върне стария пламък, който е загубила завинаги.
 
Фиона показва оптимизъм в ретро-соул дуета "L.O.V.E." с певеца Джон Леджънд . T-Pain пък се появява в песента "6 AM".
 
Най-красивия текст обаче е на песента "Rock, Paper, Scissors," ("Камък, ножица, хартия") версия на детска игра, в която Фиона пита нерешителенния преследвач, "ще смажеш сърцето ми, ще ме обгърнеш или или ще ме посечеш? Вземи решение момче. "

Track list:
01. This Time (feat. J Cole)
02. 4 AM (Edited Version)
03. Break Down These Walls
04. I Been That Girl
05. Wrong Side of a Love Song
06. Running (feat. Nas)
07. Change the Record (feat. B.o.B)
08. Gone and Never Coming Back
09. Bones
10. Watch Me Work
11. Can’t Say I Never Loved You
12. L.O.V.E. (feat. John Legend)
13. 6Am
14. Gone (La Dada Di) [feat. Snoop Dogg]
15. Rock Paper Scissors
16. Can’t Do This No More
17. What Am I to Do
18. Like I Love You
19. 4 AM (Video)


0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates