28.02.2012 г.

Какво ще гледаме през новия телевизионен сезон?

Започваме с наи-близките премиери, а именно премиерата на новия сезон на "Домашен арест". Новите епизоди стартират в първия ден от март по bTV с начален час 21:00 и ще вървят всеки четвъртък по две наведнъж. Този път ще се върнем в миналото на обичаните герои, след което ще видим какви предизвикателства е приготвило бъдещето за Коцето и Анастасия. Ексцентричната мама Еми ще е още по-изобретателна в капризите си, а перипетиите пред притеснителния учен Емко ще го въвлекат в още куп комични ситуации.




Една от най-атрактивните игри в ефира на Нова твАз обичам България, се завръща на екран навръх националния празник. Капитаните Юлиан Константинов и Андрей Слабаков за пореден път ще влязат в люта битка един срещу друг, а в нелеката задача ще им помагат куп известни българи, сред които Стефан Стойчев, Даниел Вълчев, Симона Пейчева и Бойко Василев.



Като бонус към обичайните предизвикателства, единствено участниците в празничното издание ще се изправят пред възможността да разпознаят традиционна за нашите географски ширини гозба, доверявайки се само на вкуса си.




На националния празник, също така може да гледаме и първият епизод от новия сезон на "Седем часа разлика".Българската семейна сага "Седем часа разлика” се завръща в ефира на bTV на най-българската дата - 3 март, от 20 ч. Тайните от миналото на героите ще бъдат разкрити, а ефектът ще бъде съдбоносен за всеки от тях.

Таня Стоева ще понесе последиците от разкритието, което направи пред Пол Станкоф - дали ще се решат да кажат истината на Мая и как ще реагира тя, ще стане ясно в новите епизоди на „Седем часа разлика”. Ще разберем и кой е отвлякъл Иванов, както и каква ще бъде съдбата на Милото след престрелката. В събитията в новия сезон се намесва и един образ от миналото - убитият Миро, който "посети” Таня Стоева и Гончев. Ще има ли възмездие и каква е мистерията около появата на мъртвеца?

В същото време събитията отвъд океана ще се отразят много сериозно на съдбата на един от главните персонажи - Боян Стоев. Натали Станкоф ще трябва да понесе последиците от предложението си към него да отведе Анджи (Мая Стоева) далече от Ню Йорк. Разкритието на Разпутин, че не е инвалид, ще разтърси и много герои.

В епизодични роли във втори сезон на "Седем часа разлика” ще видим Софи Маринова и Устата. Те ще изиграят себе си, а как ще се вплетат в съдбите на героите, ще стане ясно в новите епизоди на поредицата - от 3 март, в 20 ч., само по bTV.




Вторият сезон на "България търси талант" стартира в ефира на bTV на 5 март, понеделник, от 21:00 часа. След първоначалния подбор на стотици кандидати от Плевен, Варна, Бургас и Пловдив, близо 400 души се добраха до същинските кастинги, които се проведоха в София през януари. Пред журито в състав Хилда Казасян, Любен Дилов-син и Магърдич Халваджиян тази година се престрашиха да застанат двойно повече мъже, отколкото дами. Възрастовата граница на кандидатите за слава варира между 3 и 86 години, а най-голямата група, явила се накуп на сцената на шоуто, наброява цели 35 души. Второто издание на предаването ще ни изненада с дресьори на животни, комедианти и хора с изумителни математически способности. Разбира се, няма да липсват и претенденти с меко казано неподходящи за формата умения, които обаче ще предизвикат много усмивки – както у комисията, така и сред публиката.




Столичани в повече започва на 7 март от 21 часа. На немислими до момента ситуации между Чеканови и Лютови ще станем свидетели в "Столичани в повече”. Двете семейства ще празнуват заедно рожден ден, ще си разменят комплименти, ще кроят общи планове за бъдещето. Как е възможна тази драстична промяна в отношенията между двете вражески фамилии - това ще стане ясно в новите епизоди на хитовия сериал.

Любовта и последиците от нея отново ще определят голяма част от ежедневието на героите. Йовка ще разбере, че е бременна от Радко и ядосано ще му съобщи новината. За сина на Рангел това разкритие ще дойде като гръм от ясно небе и коренно ще промени възгледите му. Той ще предприеме действия, които ще доведат до сериозно объркване дори най-близките му хора, а едно необмислено решение ще застраши живота му.

Чувствата на Пацо към Гълъбина ще стават все по-силни, а идеите му за ухажване – още по-оригинални и комични. Кръчмарят ще стигне толкова далеч в постъпките си, колкото никога не е вярвал, че ще има смелостта да отиде. Пацо ще направи нещо немислимо, за да бъде с любимата си жена. Какво е то, ще разберем в новия сезон на „Столичани в повече” - от 7 март, от 21:00 ч. по bTV.





По нова, ще продължим да гледаме кулинарното шоу "Черешката на тортата", но ще станем свидетели и на някои съвсем нови продукции.



Американската комедийна поредица Женени с деца отбелязва солиден брой фенове у нас, а през март те ще имат двоен повод за радост, тъй като Нова тв започва излъчването на българската адаптирана версия на шоуто. На този етап все още не е ясно кои актьори ще влязат в образите на родните Пег и Ал Бънди. За сметка на това обаче знаем със сигурност имената на двойката, която ще изиграе съседското семейство. Нашенските Марси и Стийв Д’арси се казват Дора и Мишо Николови, а с екранните им превъплъщения ще се заемат съответно Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев. От кухнята на сериала разкриват, че героинята на звездата от Шивачки и романтичното риалити Фермер търси жена е влюбена в съпруга си кариеристка със склонност към разкрепостеност. Партньорът й, когото зрителите познават от Забранена любов пък, влиза в кожата на класическия съпруг под чехъл, отказал се напълно от обичайните мъжки занимания заради своята половинка.


Игра с въпроси и отговори, награда от 100 хил. в брой и Ники Кънчев на стола на водещия – звучи ли ви познато? Не, не става дума за Стани богат, а за най-новата игра в ефира на Нова тв. Състезанието, което до този момент е реализирано в около 30 държави, е по формат на успешното шоу The Money Drop и ще се завърти в програмата на медията през март под заглавието Да ти паднат 100 хиляди. Консултант на българския вариант е холандският продуцент от Endemol Мариеке Франк, която е с дългогодишен опит в жанра на телевизионните забавления. 

Ето и правилата накратко: участниците се състезават по двойки и получават 100-те хил. още в началото на играта си. Оттук нататък се борят да запазят ако не цялата, то поне голяма част от сумата, отговаряйки вярно на колкото е възможно повече въпроси. По думите на водещия Ники Кънчев успехът на претендентите зависи не само от знанията и общата им култура, но и от техните чувства и настроение по време на шоуто. До този момент близо 20 хил. желаещи са се записали за участие. Освен шанс да се сдобият със заветната парична награда, избраните ще получат възможността да преживеят и куп приятни емоции в столицата на Естония – Талин, където се провеждат снимките на предаването.



Велислав Павлов играе главната роля в криминалната драма "Отплата", чиято премиера ще бъде на 17 март 2012 г. по Нова ТВ. Младият български актьор е познат на киноманите от "Източни пиеси" и "Дзифт", а след участието му в моноспектакъла "Спомняш ли си М" е обявен за новото лошо момче на родния театър. Играл е и в редица холивудски продукции, снимани у нас. Сред тях са екшънът "Война ООД" с Джон Кюсак, Хилъри Дъф и Мариса Томей и "Фалшива самоличност" с Вал Килмър.


"Отплата" е разказ за цената на отмъщението, за пораженията, които то нанася на човек, избрал да поеме по неговия път, и за силата на любовта – единственото спасение от призраците на миналото и единствената надежда за ново начало и нов живот.

Главният герой Александър Георгиев е банков служител, чието семейство загива в катастрофа по вина на влиятелен бизнесмен. След инцидента Александър е в кома, по време на която нещата се подредени така, че той става главен обвиняем за трагедията. След шумен процес Александър е осъден на дълъг затвор. Когато идва краят на наказанието му, неговият живот е напълно разбит, но има една единствена обсебваща мисъл – да отмъсти на виновниците...




Ако адреналина и екшън сцените във втория сезон на сериала „Под прикритие" не са ви били достатъчни подгответе са за много по-експлозивен трети сезон. Сценаристите от хитовата поредица, които в момента работят по новия сезон на лентата обещават да не оставят зрителите да скучаят и за миг.

Продуцентът Димитър Митовски издаде, че новите епизоди ще бъдат едни от най-интересните до момента. И да очакваме много напрегнат екшън и изненадващи обрати пишат от електронното издание bliasak.bg. „Вече сме готови със сценария до 4-ти епизод и мога да ви кажа, че подготвяме най-интересния сезон до момента.“, коментира новия сезон Митовски.

А като говорим за Димитър Митовски, няма как да не споменем и другата негова изключително успешна продукция, а именно сериала "Стъклен дом".



В началото на февруари Стефан Данаилов, Елена Петрова и Калин Врачански се събраха отново заедно в един от столичните молове за да снимат новите епизоди на хитовия сериал по Би Ти Ви "Стъклен дом"

 Миналият сезон на сериала беше с мотото "Наказанието", а в трейлъра се съобщаваше, че някой ще умре. Това така и не се случи. Но този път сценаристите най-вероятно ще разделят зрителите не с един, а с повече актьори. Точно както в "Под прикритие".

"Това е продуцентска тайна. Целта е всеки актьор да покаже най-доброто от себе си. Героите в сериала ще разберат, че парите не ги правят щастливи и че в живота има по-стойностни неща", издадоха хора от телевизията.

Освен познатите лица в сюжета са включени и много нови персонажи и затова ще има още повече обрати. За сметка на тях някои от старите актьори ще бъдат на по-заден план.
Би Ти Ви ще излъчи новите серии напролет.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Twitter Gmail Facebook Digg Stumbleupon RSS

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates